Termeni si conditii

Acest site este operat de SC GLOBAL DRINKS SRL
 
SC GLOBAL DRINKS SRL este o persoană juridică română, cu sediul social în Județul Bucuresti, Oraș Bucuresti Str. Esarfei, Nr.50A, având codul de înregistrare fiscală RO36114987, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. : J40/7244/2016, denumită în continuare GLOBAL-DRINKS.RO
   

Cumparatorul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile indicate. Adaugate in cosul de cumparaturi, produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine finalizarea comenzii respective. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca absolut toate datele necesare, furnizate de catre acesta, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, iar vanzatorul primeste acordul sa il poata contacta telefonic sau prin e-mail.

Orice persoana care acceseaza global-drinks.ro si se inregistreaza in mod valabil, comunicand toate datele necesare, va fi numit utilizator.

Orice utilizator a transmis si finalizat o comanda pe site-ul global-drinks.ro, va fi numit client.

Contul reprezinta secţiunea din Site care presupune o adresă validă de e-mail şi o parolă, aparţinând Clientului, care îi permit acestuia plasarea Comenzii. Contul conţine date personale ale Clientului. La crearea Contului Clientul îşi dă expres acordul privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Prețul este stabilit pentru fiecare produs în parte. Prețul arătat include TVA (în cota prevazută de legile în vigoare), dar nu conține taxele de livrare, care se evidențiază separat.

Prețul arătat în comanda finalizată și plasată, așa cum este confirmat ulterior prin e-mail-ul de confirmare a Comenzii, este prețul ferm pe care Clientul este obligat să îl plătească pentru Produsele comandate. Prețul arătat în comandă finalizată, plasată și confirmată nu se va schimba, indiferent dacă ulterior acelui moment Global drinks realizează anumite campanii promoționale referitoare la aceleași produse sau modifică prețul acestora.

Obiectivul contractului il constituie vanzarea produsului comandat pe site de catre client si confirmat pentru livrare de catre reprezentantii global-drinks.ro. Proprietatea asupra produsului va fi transferata in momentul efectuarii platii de catre client in locatia indicata in comanda.

In cazul in care clientul nu furnizeaza informatii corecte cu privire la facturare sau livrare, global-drinks.ro va putea refuza livrarea fara ca acest lucru sa fie considerat o incalcare a contractului, sau va putea stabili un nou termen de livrare dupa indeplinirea lipsurilor.

Toate produsele comercializate pe global-drinks.ro sunt originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.  Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau de eticheta care sa certifice perioada de garantie. Clientii sunt obligati sa verifice la livrare produsele din punct de vedere al calitatii, integritatii sau pretului, avand posibilitatea de a refuza un produs - a carui valoare va fi scazuta din valoarea totala a facturii sau care va fi inlocuit. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Orice conflict aparut intre S.C. GLOBAL DRINKS S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantei de pe raza de activitate a furnizorului.