Despre Noi

   Suntem o echipa tanara, dar responsabila si incontinuu progres. Succesul nostru este datorat respectului oferit fiecarui client in parte. Pentru o colaborare cat mai eficienta punem accent pe comunicare. De aceea, va stam la dispozitie si pentru a va oferi sugestii in legatura cu alegerea sortimentelor/gamelor de bautura potrivite evenimentelor dvs. De asemenea, acceptam si feedback-ul venit din partea dvs. Aprecierile pozitive pe care le primim zilnic, ne confirma faptul ca suntem buni in ceea ce facem si ne indeamna la perseverenta.  

   Clientii nostri, atat persoane fizice, cat si companii, pot alege dintr-o gama variata de produse. Inca de la prima sticla vanduta, nu am incetat sa venim in intampinarea cerintelor pietei, incercand in mod permanent sa completam lista de produse. Toate produsele comercializate de catre noi sunt 100% originale, indiferent daca acestea sunt achizitionate din Romania sau de la casele de distributie din Europa. Toate produsele noastre au taxele si accizele achitate. Pentru a va ajuta in alegerea produsului potrivit, fiecare produs beneficiaza de o scurta prezentare. 

   Sub forma unei case de comenzi, www.global-drinks.ro, va ofera un serviciu de aprovizioanare comod, sigur, inteligent, rapid si modern. Platforma online este perfectionata constant pentru ca dvs sa aveti o experienta cat mai placuta in timpul petrecut pe site. Astfel, apeland la aceasta modalitate de cumparare, puteti dedica mai mult timp familiei, hobby-urilor sau altor activitati. Fie ca alegeti sa plasati comanda online, telefonic sau ridicati comanda direct de la depozitul nostru, veti fi intampinati cu acelasi entuziasm, devotament si profesionalism.

   Program de lucru

   Comenzile online se pot plasa

Luni-Duminica 24/24 

   Pentru ridicari personale si suport

Luni-Vineri 10.00-18.00

Sambata închis

Duminica închis